Autor

fototknica

Autor del bloc: Josep Farreny Vilar

Sóc nascut de Barcelona però visc molt feliçment a Terrassa.

Responsabilitat: Cap de l’àrea administrativa de l’Escola Joviat de Manresa

Formació: Llicenciat en Ciències del Treball i Diplomat en 

Relacions Laborals

Aficions: La família, spining i sóc culé.


“M’he plantejat obrir aquest espai ja que en un principi només creia que seria un espai de comunicació entre un “servidor” i la comunitat Joviat de Manresa, però m’estic adonant  de la vertadera realitat d’aquest món global i virtual que és la xarxa.

Per tant, possiblement si algú “ensopega” amb aquest bloc i aprofita el material que vaig penjant m’agradaria poder tenir un cert “feedback”.

Sóc un professional de la docència que  cada vegada més, incorpora aquesta eina a la seva metodologia diària i crec que amb molts bons resultats. Constantment estic cercant eines, materials i recursos i estic trobant material molt interessant per dinamitzar les sessions de classe i sobretot millorar el procés d’aprenentatge de l’alumnat.

També estic creant material propi que poso a disposició de tothom, estic convençut que cal estendre el coneixement a tothom i generar un sinergia positiva que farà millorar aquest sector tant maltractar com és l’Ensenyament.

La única condició que estableixo en aquest ” contracte de donació de material pedagògic” es posar-se amb contacte amb mi a través d’aquest correu electrònic, m’agradaria saber la vostra opinió i com feu ús d’aquest material, fruït de moltes hores de cerca i d’anar tard a dormir:”

jfarreny@joviat.cat

Gràcies per fer ús d’aquest bloc.

Anuncis

11 responses

3 11 2010
Cristina

Benvolgut Josep,

moltes gràcies pel teu amable oferiment arrel de veure’m al programa Banda Ampla de TV3.
T’he fet arribar el meu CV a l’adreça que m’indicaves per tal que la facis arribar a RRHH de l’escola Joviat.
Com potser hauràs vist en la resposta al teu comentari al meu blog, tinc família en l’equip docent d’infermeria de la Joviat, la Maria Martí.

Per cert, he estat fent una ullada a aquest bloc i em sembla una eina fantàstica de cara a l’alumnat. T’encoratjo a seguir amb aquesta laboriosa tasca 🙂

Moltes gràcies altre cop pel teu generós oferiment.
Salutacions cordials.
Estem en contacte!
Cristina

19 01 2011
Joan Junyent Dalmases

El passat mes de Desembre vaig tenir la possibilitat de compartir unes hores amb en Josep, a qui vull agraïr públicament la seva tasca en Prevenció d’Accidents i de foment de la Cultura Preventiva. Els qui ens dediquem professionalment a la Prevenció, sabem que és una feina a qui tothom que tingui la seva responsabilitat hi és cridat, empresaris, mestres i demés responsables. En Josep ha fet el seu pas, en necessitem molts més, per això,
gràcies Josep pel teu exemple i esforç
Joan Junyent Dalmases

3 05 2011
joan carles Jiménez Guitart

Hola Josep:

Soc Joan Carles Jiménez , vicepresident de Pimec Catalunya Central , i ja fa dies que voldria comentar al teu blog , les bones experiències que he tingut a les xerrades sobre empreneduria que han fet empresaris de la comarca i jo mateix a la vostra escola Joviat.
La veritat es que ha sigut molt enriquidor per a nosaltres el poder explicar la nostra experiència empresarial als vostres alumnes i , intentar que poguessin aprofitar alguna cosa de la nostra passió per ser empresari.

Dir-te també, que el ambient que hem trobat sempre a les classes i a tota l’escola ha estat magnific . Us vull felicitar per aquesta tasca que feu de formar persones i grans professionals de futur de les diferents especialitats.

Em sembla molt bona idea el teu blog! penso que es una eina molt potent pels teus alumnes ja que’ls dona la possibilitat de veure experiencies i coneixements quels poden servir pels seus estudis i la seva vida.

Ara que esta a punt de fer una conferencia a Manresa, et sugereixo que pengis la ponencia que hi ha al youtube de l’Emilio Duró. Es un cant a l’energia i a la força que’ns fa falta per seguir endavant i veure idees noves en aquesta época de crisi.

Gràcies i endavant i compta amb mi pel que necessitis.

Joan Carles Jiménez

31 10 2012
jordi Vilaseca

Enhorabona Josep. Un bloc fantàstic al servei dels alumnes i dels seus plans de vida.
Junts construïm un projecte excel.lent!

15 05 2013
Arnau Fabregat

Felicitats pel bloc Josep. M’encanta que aquest bloc és materialitzin les idees que un emprenedor té i a més a més, hi aparegui exemples reals d’altres emprenedors ja materialitzats com a empresaris…
Personalment i com a alumne de l’Escola Joviat, vull dedicar-hi unes paraules a tots els teus seguidors; vull fer saber públicament que a més de ser un gran coneixedor de l’àmbit empresarial i en èpoques passades vas ser un de nosaltres (un emprenedor), saps guiar com a professor i com a persona, i el més important de tot, està disponible per ajudar a aquells emprenedors que com ell (en els seus començaments) fem front a les adversitats. L’experiència és un grau i l’empenta que li dones als emprenedors per seguir motivats n’és un altre. Enhorabona i espero que els seguidors del teu blog, com jo, facin el reconeixement merescut.
Els meus companys-socis t’exprimirem al màxim!!
Salut!!

27 05 2013
Antu Sanchez

Un bloc fantástic per a la gent jove (i no tan jove!) per estar al dia de molts conceptes, i sobretot, per conèixer idees per emprenedors.
Salut!

17 06 2013
Lourdes López

Hola Josep,
Primer de tot felicitar-te per tota la feina que estàs fent! és al.lucinant!
També dir-te que m’agrada molt el teu bloc, és un recurs molt útil del qual tothom en pot fer un bon ús.
T’encoratjo a continuar amb aquesta il.lusió per recopilar documentació, per fer que assignatures com les de FOL acabin “enganxant” cada cop més.

És un luxe trobar persones que creuen en la Prevenció, la educació i sobretot en transmetre-la d’una manera tant interessant.

Seguirem compartint idees i vocació.

Salut!

29 01 2014
Anna C.

Hola Josep,

En primer lloc felicitar-te pel blog, amb uns recursos que ajuden a “enganxar” els alumnes a la matèria, veient-la interessant enlloc d’una assignatura pal…

Moltes gràcies per compartir els continguts!

Salut!

29 01 2014
josepfarreny

Gràcies pel comentari. Precisament la meva intenció es aquesta, ser una eina engrescadora i motivadora al servei dels alumnes i profes d’ arreu.Un plaer

9 11 2015
Carlos

Hola Josep,

he utilitzat la teua presentació de Màrketing intern. És breu però molt enriquidora.

Moltes gràcies.

9 11 2015
josepfarreny

A disposar 😉

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: