PREMIATS A IDEES JOVES I TALENT+EMPRESA 2018

16 05 2018

Hola:

Ahir al teatre Kursaal de Manresa va ser escenari, ahir al matí, del lliurament de la quarta edició dels premis Talent+Empresa i del concurs Idees Joves, dos guardons convocats per la Cambra de Comerç, Althaia i la Generalitat, el primer, i per l’Ajuntament de Manresa,

En el cas de Talent+Empresa, sis projectes desenvolupats per estudiants de formació professional van ser reconeguts ahir amb un premi que suposa l’acompanyament expert per convertir-los en negocis reals. La quarta edició d’aquests guardons ha tingut un destacat accent tecnològic, amb propostes que fan ús de les TIC en benefici de la salut, la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o l’aprenentatge.

Els treballs guardonats dels alumnes de la  Joviat en aquesta edició han estat:

DrinkforAll” dels cicles d’Informàtica i farmàcia de grau mitjà: Anna Grima, Arnau Caelles, Aina Medina, Alex Álvarez, Marc Naranjo i Óscar López.  Tutors : Jaume Sensat, Lourdes López, Jossep Purtí i Josep Farreny
Me’l Cuides” del cicle formatiu d’Imatge per diagnòstic d’en Miquel Àngel López. Premia al millor projecte amb impacte social. Tutota: Montse Clapers.

Els projectes guardonats van ser dotats econòmicament per CaixaBank i la Patronal Metal·lúrgica del Bages. A més, els de grau superior estan premiats amb 2.500 euros en concepte de beca d’estudis a la UManresa-FUB. A banda d’això, els sis projectes tenen a la seva disposició 2.500 euros per a les despeses de la posada en marxa del negoci, gentilesa d’ICL Iberia i Grup Taelus.

 

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: