III Congrés Talent+Empresa

2 06 2017

Ahir vàrem presentar 2 projectes a aquest congrés per part de Pau Argemí de CFGM d’Emergències Sanitàries i l’Andrea Salguero de CFGS d’Imatge per la Diagnòsi.

Han estat 19 projectes finalistes del Talent+Empresa 2017 s’han presentat davant del jurat que seleccionarà els sis treballs guanyadors, que rebran acompanyament tècnic per posar-los en pràctica.

Durant la jornada, els autors d’aquests treballs -alumnes dels instituts Guillem Catà i Lacetània i de les escoles Joviat i Montserrat- els han defensat davant de representants de 14 empreses del territori. Les empreses que han format part del jurat aquest any han estat ICL Iberia, Grup Taelus, Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Deltalab, CTM, FUB, Maxion Wheels, Grup Fluidra, L’Agrícola Regional, La Caixa, Departament d’Ensenyament, Morning Labs, Patronal Metal·lúrgica i Tecnium.

Els alumnes han fet la seva presentació i han respost les preguntes dels membres del jurat. Amb tota aquesta informació, aquests escolliran quins projectes són seleccionats que es donaran a conèixer en l’acte final del Talent+Empresa que tindrà lloc el dia 12 de juny a la seu del departament d’Ensenyament a Manresa. En total, s’escolliran 6 treballs: tres de cicles formatius de grau mitjà i tres de cicles formatius de grau superior.

A veure si hi ha sort !!!!

Salutacions

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: