JOVIAT PREMIADA a IDEES JOVES XIII

26 05 2017

Hem tornar a estar premiats a la XIII edició del concurs Idees Joves de la ciutat de Manresa, estem participant des dels seus inicis i la veritat, podem dir, amb orgull que som uns dels centres més reconeguts, no només a Manresa, sinó arreu del nostre petit país.

Els premiats ha estat:

” Llumpavi” de Sole Cruz, Laura Delgado i Ayelén Saavedra  CGS d’imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, guanyadors del premi “Idea més innovadora”. Donat amb 150 euros

” Parafarmàcia RAS” de l’Adrian Sfirnaciuc, Carmen Requena i Abel Aparicio del CFGM de Farmàcia i Parafarmàcia.  Guanyadors d’Accèssit al millor pla de viabilitat. Donat amb 250 euros.

“White It” de l’Anna Abadal de Batxillerat guanyadora del “Millor Idea Empresarial” de Batxillerat. Dotat amb 500 euros.

“TieBag” de la Gemma Estrella  de Batxillerat guanyadora de “l’Accèssit del millor Idea Empresarial” de Batxillerat. Dotat amb 250 euros.

No cal dir que estem molt contents,  el mèrit és dels nostres alumnes que han posat les ganes i l’esforç necessari, i acompanyats per un excel·lents tutors que tenen, els quals tinc l’honor de coordinar.

Avui ha estat un dia molt feliç per la Joviat !!!

 

ideesjoves2017

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: