Jornada de innovació ! FEST a Barcelona

5 12 2016

! FEST es la festa de la innovació per a joves de cicles formatius i alumnes de batxillerat; és a dir, el talent present i futur, que en els propers anys tindran l’oportunitat de realitzar les seves aportacions a la Societat.El Departament de Treball del govern de la Generalitat de Catalunya ha organitzat aquest acte tan important, i ha sol·licitat la cifest.JPGol·laboració de les xarxes d’innovació i emprenedoria del Departament d’Ensenyament. Molts professors de FOL i emprenedoria pertanyem a tots dos grups de Treball.

Se celebrarà a Barcelona el proper 20 de desembre en la Fira de Barcelona i la Cúpula les Arenes. Serà un dia de “bombardeig” constant i ràpid d’idees expressades a través de mitjans atractius com: ponències inspiradors, experiències, showcase d’innovació i productes, acudits, teatre, joventut, música i el Challenge dirigit per l’emprenedor català Xavier Verdaguer, establert a EUA ( Califòrnia) per mitjans atractius: ponents inspiradors, vídeos, experiments, showcase d’innovació i productes, una poc de teatre, i música.

S’han inscrit uns 3.100 alumnes i 48 professors voluntaris, aquest passat dijous, 1 de desembre, hem rebut formació per poder ajudar en la sessió Challenge Imagini. En aquesta macrosesión seran escollits 2 guanyadors que podran participar en el projecte tren Imatge i en un concursos per a joves talents el premi dels quals consisteix en una estada d’1 mes en Silicon Valley. Com podeu imaginar, l’acte serà molt interessant i inspirador, els centres hem escollit als alumnes més emprenedores i motivats dels nostres centres, participar ja és un premi en si mateix, que formarà part de les seves vides i el seu currículum professional.

Nosaltres participarem amb 30 alumnes de batxillerat i cicles formatius de diverses especialitat i 3 professors ( J. Purtí, Lourdes López i Josep Farreny). 2 seren voluntaris de la sessió Challenge Image.

Salutacions,

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: