GUANYADORS EN LA 2a edició TALENT+EMPRESA

17 06 2016

PhotoGrid_1466171793141Avui, s’ha celebrat l’acte de cloenda de la 2a Edició del Congrés Talent+Empresa de la comarca del Bages.

Dels 39 projectes presentats de 5 Instituts de Formació Professional, van ser elegits uns 25 i d’aquest finalistes s’han premiat a 6, de les categories de cicles formatius de grau mitjà i superior.

Hem tingut al sort de ser premiats, amb els següents guanyadors:

1.- Projecte “Sweet Pop”, una cullereta ensucrada en diversos aromes, la la Sandra Carrasco del cicle de Pastisseria i Forneria. Tutelat per la Gemma Cirera.

2.- Projecte “Male.com”, una servei a domicili per a persones amb entorns rurals de difícil accés, la Maria Fátima Malés del cicle de Farmàcia. Tutelat per la Marta Munné.

En en l’acte han estat present empresaris, representants d’organismes important de la ciutat, professors, alumnes i familiar. S’ha celebrat en la seu dels Serveis Territorials de la Catalunya Central del Departament d’Ensenyament.

També s’ha efectuat una demostració “in situ” de l’elaboració del projecte de la Sandra Carrasco com un mostra representativa dels projectes premiats.

Cal indicar que en aquesta edició, la implicació de l’empresariat y les institucions ha estat exemplars. S’ha notat amb la implicació i defensa del projectes per part dels alumnes. Ya que aquest Congrés no es un concurs de idees sinó un congrés per a projectes viables que impactin en el territori, com ha indicat en Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa.

En breu, es constituirà la comitè de seguiment, per veure quin recolzament i acompanyament ens demanen el projectes guanyadors i els finalistes.

Els premis han consistit:

  • 200 euros per cada premiat.
  • 2.500 d’una beca per part de la Fub.
  • 2.500 de dotació econòmica per endegar el projecte.
  • Apadrinaments de projectes.
  • Estudi de Viabilida
    d.
  • Tràmits de constitució i patent per part de la Cambra de Comerç

 

Ha estat un jornada de coworking, contactes, reconeixement, alegria i la sensació que hem fet bona feina i estem anant pel bon camí. Es la primera vegada que el món empresarial es fixa amb el talent del nostres joves de la Formació Professional que podem aportar molt a la nostra comarca.

Felicitats als nois i a toth
om que participeu activament en aquest projecte tanta engrescador.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: