1a Jornada UPDATE-Sant Vicenç de Castellet

30 04 2016

Hola a tothom:

Joviat FPi  col·labora en l’organització de la 1a Jornada UPDATE amb L’Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet. Pensem que són temps de col·laborar i refermar aliances amb la finalitat de millor el procés d’aprenentatge del nostres alumnes.

Per tant, aquest dijous, 5 de maig, celebrarem la 1a Jornada  UPDATE FP.  Es  tracta d’una jornada “interescoles” on alumnes i professors exposaran actualitzacions de procediments i metodologies d’actuació pràctica de processos assistencials i educatius corresponents als currículums, potenciant la innovació a les aules.

Participem alumnes de 1r i 2n de les famílies: sanitat, serveis socioculturals i a la comunitat, dels instituts i escoles següents: Institut Guillem Catà (Manresa), Escola Diocesana de Navàs (Navàs), Escola Joviat (Manresa), Institut Bonanova (Barcelona), Acadèmia Igualada (Igualada), Fundació Universitària del Bages (Manresa) i l’Escola Montserrat (Sant Vicenç de Castellet).

Els treballs són experiències ja realitzades al centre educatiu o en col•laboració amb altres centres. Es podran presentar en format comunicació oral o amb simulació pràctica. La durada de l’exposició serà de 10 minuts per presentació.

Ja ho tenim tot a punt. Crec que ens ho passarem molt bé, compartint, col·laborant, veien bones pràctiques, coneixement altres escoles i companys i companyes de diverses especialitat de cicles formatius d’àmbit sanitari i assistencial.

Hem dedicat moltes hores, però tot amb molta il·lusió i passió pel nostre ofici. Aprofito per donar les gràcies al meus companys del comitè organitzador: Dolors, Marta, Bartomeu i Dani, un plaer treballar amb vosaltres.

Fins aviat !!!

programa update2016

 

 

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: