Joviat en el 2n congrés nacional de FOL

8 04 2016

cfol2016

Hola:

Properament, els dies 21,22 i 23 d’abril tindrà lloc el 2n Congrés Nacional de FOL, aquest any es celebrarà en el Palau Kursaal a Donosti, pren el relleu al 1r congrés de València que va realitzar-se en el mes d’abril del 2015.

La seva finalitat es reunir el professorat de les especialitats de FOL i iniciativa emprenedora per analitzar, debatre i compartir les diferents experiències relacionades amb els canvis i transformacions que s’estan produint, tant en l’entorn econòmic i sociolaboral proper als nostres centres, com els canvis metodològics que s’estan duent a terme a les nostres aules. A més a més, cercar nous reptes i objectius per implementar-los i ajudar a millorar els ensenyaments professionalitzadors, tant en la vessant tècnica com la humana.

Per la qual cosa es parlarà de Gammificació, Flipped Clasroom, Visual Thinking, Desing Thinking, CANVAS; treball per projectes, reptes i un llarg etc.

En aquest congrés nacional, hi hauran ponències molt interessant, tallers i comunicacions ( bones pràctiques).

Nosaltres tindrem el goig de poder presentar altra comunicació, ja que en la primera edició vàrem poder presentar el projecte: Jovitec. Aquesta vegada, explicarem la organització i resultats del  1r Congrés Talent+Empresa, com una experiència educativa on participen diversos centres de Formació Professional, institucions educatives i empreses de la comarca del Bages.

Bé, crec que aprendré molt dels meus companys d’especialitat d’altres comunitats autònomes, hi ha la previsió que serem uns 500, i sobretot tornaré a representar a l’Escola Joviat en un esdeveniment tant prestigiós com aquest.

Aquí teniu el PROGRAMA (clicar)

Salutacions

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: