Formació Design Thinking ( F. Telefònica)

8 04 2016

telefonica

 

Hola:

La propera setmana realitzaré un curs sobre Desing Thinking, es tracta d’una tècnica molt innovadora de cercar solucions a problemes de tot tipus, l’anomenen el pensament visual, és un enfoc molt diferent a la metodologia científica, d’assaig-errada, més convencional. Bàsicament vol fomentar la creativitat i la innovació.

Design for Change España i Fundación Telefónica patrocina aquests tallers per fomentar l’emprenedoria social i innovació educativa. Desing for Change és un moviment internacional present a 35 països  que fomenta la creativitat i el disseny en el sector educatiu, a través dels professors.

 

Confio aprendre molt i poder aplicar aquesta nova metodologia a les aules ja que crec, que aquesta eina pot ajudar molt a millorar el procés d’aprenentatge i consolidar competències molt necessàries pel futur professional dels nostres nois/es.

Salutacions,

 

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

10 04 2016
Sabina

Hola, Josep! Estoy convencida que conseguirá colmar tus expectativas,… En Sevilla lo hemos hecho esta semana y creo que es un buen canal para agrupar otras metodologías y entrenar esas competencias transversales que tanto nos preocupan.
A disfrutar con los amig@s de #dfcsemueve

12 04 2016
josepfarreny

Hola Sabina, sí empiezo esta semana en BCN, creo que puede tener aplicación en nuestra labor docente. Ja te contaré la experiència en Euskadi;-)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: