Inici de les FCT de Formació DUAL

4 04 2016

Hola:

Aquesta setmana comencem els períodes de pràctiques no remunerades dels companys de productes frescos, faran una mitjana de 80 hores. Aquest període servirà per la seva adaptació a la formació DUAL que començaran en el mes de juny d’enguany.

Si  superen aquesta prova inicial, faran unes 270 hores entre els mesos de juny i juliol, i la resta fins arribar a 970 hores, les faran des de setembre fins a final del proper curs. Aq2015-11-04 10.26.28 500x500 productes frescosuest període serà remunerat.

Es tracta de la primera iniciativa d’aquesta nova modalitat de Formació Professional, on les empreses tenen un paper molt rellevant en la formació dels nostres alumnes.

D’entrada, han pogut experimentar en la preparació i realització de diverses entrevistes de treball. S’han realitzat 4 processos de selecció. La qual cosa, suposa que com a mínim han fet 2 entrevistes de treball, tots els alumnes del curs d’activitats de productes frescos, gràcies a la col·laboració i predisposició de les empreses col·laboradores:

-FORN DE CABRIANES

-BONPREU

-XARCUTERIA SOLER

-LLOBET

Han hagut d’informar-se de les empreses, planificar les possibles preguntes i les seves reaccions davant professionals d’àmbit de RRHH i propietaris dels negocis. Tota una experiència !!!

Ara toca, passar aquesta primera prova de les FCT’s i començar la formació en alternança a juny.

Enhorabona, a tots que heu aconseguit passar els processos de selecció i teniu la possibilitat de començar la formació DUAL, que com a contrapartida, rebreu una compensació econòmica mensual interessant durant 9 mesos per ajudar-vos a finançar la vostra educació i conèixer el món professional.

Salutacions,

 

 

 

 

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: