4a Mostra de projectes emprenedors de l’FP a Catalunya

23 02 2016

El dia 17 de març d’enguany  tindrà lloc 4a edició del Premi al Millor Projecte d’Emprenedoria de l’alumnat de Formació Professional, han escollit dels projectes finalistes (42), 12 els qual seran premiats.

El lliurament de premis serà al CosmoCaixa de Barcelona. La Mostra neix amb la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya per el foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors, realitzats per alumnes d’FP.

L’Escola Joviat hi participa en 5 projectes finalistes guanyadors en diversos concursos arreu de Catalunya, però han estat escollit per representar la Mostra, el projecte de la vostra companya, Cristina Vall, del cicle formatiu de Pastisseria i Forneria.

 

El projecte s’anomena SECAN.  Portella assecadora per animals de companyia. Permet l’entrada de l’animal a la casa i, a la vegada, l’eixuga amb un material de microfibra en cas de que estigui moll. Va ser un projecte reconegut pel concurs Idees Joves de l’Ajuntament de Manresa i el 1r Congrés Talent+Empresa de la comarca del Bages.

Sort Cristina !!!

Salutacions,

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: