Presentació del Congrés Talent+Empresa a la Xarxa d’emprenedoria.

11 11 2015

Fase 3

Hola a tothom,

El proper dijous, 26 de novembre d’any, ens han convidat a presentar el projecte, Talent+Empresa de joves emprenedors de la comarca del Bages, davant els coordinadors i responsables de centres de Formació Professional, com una bona pràctica docent en matèria d’emprenedoria. Som uns quaranta centres que estem fomentant activitats, projectes i dinàmiques per millorar les actitud emprenedores dels nostres alumnes.

Cal dir, que aquest Congrés ha estar organitzat i coordinat, junt amb la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Lacetània, la Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet i els serveis terrritorials del Departament d’Ensenyament.

Assistirem representants de les esmentades institucions educatives i empresarials, per explicar les objectius d’aquest projecte, la seva organització i resultats obtinguts en aquesta primera edició.

Cal destacar que es tracta del primer Congrés, planificat i organitzat, per alumnes de formació professional a través de la tutela i seguiment de docents de la Fundació Althaia i  l’Escola Joviat i . Ja que és una activitat que és dur a terme amb alumnes que formant part de l’equip Althaia Activa.

Com podeu veure aquest Congrés, ha tingut molt bona acollida per part del Departament d’Ensenyament, és un bon exemple de corresponsabilitat entre Institucions per millorar les competències personals i professionals dels alumnes de Formació Professional. Tenir una actitud emprenedora millora d’ocupabilitat de qualsevol persona que vol incorporar-se en el món del treball.

Us passo el resum de l’acte d’avui:

RESUM DE LA JORNADA DE QUALITAT

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: