I JORNADA DE MERCATS EMERGENT

27 10 2015

PhotoGrid_1445949793393Hola a tothom:

Bé, avui hem tornat a fer una Jornada sobre emprenedoria, focalitzant-nos amb les necessitats del mercats del nostre entorn més proper  al més globalitzat.

Hem comptat amb uns quants col·laboradors de luxe, que han fet un visió general dels mercats i a més a més, hem fet unes sessions “Brainstorming” per detectar-les i convertir-les en unes targes que treballarem a classe aquestes setmanes, que estem gestant la nostra idea de producte o servei.

Els Srs : Xavi Joves, Ricard Arroniz i en Ramon SOldevila de l’associació senior GEST! , ens han parlat dels mercats relacionats amb l’oci i el turisme. Ens han donat unes dades molt significatives sobre el turisme religiós i les oportunitats que hi hauran en el 2022, amb el foment de la ruta Ignasiana. Desprès han participat amb els alumnes d’Hoteleria, en la detecció de models de negocis de futur, amb la col·laboració de l’Antònia i la Marta Munné.

En Dani Plana de Morning Lab, ha parat de la seva experiència professional i d’emprenedor. S’ha centrar en les oportunitat laborals i professional dels informàtic. Desprès a dirigit la dinàmica amb J. Farreny. Han sorgit forces idees i s’han aprofundit amb temes de programació amb els alumnes de MSMIX2. Felicitats nois per la vostra implicació i aportacions. Hem après molt.

En Bartomeu Ayala, responsable de Formació de la Fundació Althaia, ens ha sorprès preguntant-nos qui havia portat un currículum?. Només ho ha fet 1 persona, li ha promès revisar-lo i interessar-se per ella. A partir d’aquesta anècdota, ha parlat del sector i lesseves possibilitat d’ocupabilitat, del mercat de treball i la importància de crear i innovar. Despès ha marxar amb la Gemma Cirera i la Montse Clapers a fer el taller amb els alumnes d’Emergències sanitàries i Farmàcia.

Per acabar, en Marc Fernàndez d’INNOV, ha parlat de les oportunitat de mercat del tots els sectors, per donar un visió positiva i de futur. Desprès ha fet el taller amb les alumnes de Batxillerat i CAS. Han detectar les necessitant i fet unes bones targes que ens serviran per més endavant, amb el recolzament d’en Josep Purtí.

Com a conclusió, cal dir-vos que estem molt contents, de la vostra participació i interès. Hem parlat d’oportunitats, de treball, de formació, de innovació, de futur, etc….

Recordeu que aquest col·laboradors s’han ofert per realitzar mentoratge i ajudar-vos si necessiteu capital per endegar el vostre projecte, l’Escola Joviat us ofereix la nostra estructura per ajudar-nos pel que faci falta.

Bona emprenedoria a tothom! 😉

Aquí teniu el vídeo de la Jornada, confio que us agradi:

Mercados emergentes from jfarreny on Vimeo.

 

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: