Inviten a l’Escola JOVIAT en les XIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament

13 10 2015

talentLa setmana passa ens van convidar a participar en les sessions Work-cafè, de bones pràctiques educatives que organitza el departament d’Ensenyament. Aquest acte tindrà lloc el proper 12 de novembre a la Universitat  Autònoma de Barcelona.

El programa d’aquesta XIII Jornada de Qualitat a l’Ensenyament pretén focalitzar-se en el procés d’ensenyament i aprenentatge, raó de ser dels centres educatius, i en la importància que té la realització de la seva missió en una societat com la nostra, així com aprofitar el coneixement i les noves eines disponibles per tal d’augmentar la qualitat dels aprenentatges.

Nosaltres participaren com a centre de Formació Professional, en representació de la Xarxa d’Emprenedoria de la FP. Amb el projecte: TALENT-EMPRESA, un Congrés d’Emprenedoria de la comarca del Bages. Estem molt content, d’aquesta oportunitat per poder explicar a la comunitat educativa catalana, la nostra tasca en el foment de l’emprenedoria dels alumnes de FP. Tindré el plaer de representar a l’Escola Joviat, acompanyat d’en Bartomeu Ayala, responsable de formació de la fundació Althaia que han participat activament en aquest projecte.

Cal dir, que aquest Congrés ha estar organitzat i coordinat, junt amb la Cambra de Comerç de Manresa, la Fundació Lacetània, la Escola Montserrat de Sant Vicenç de Castellet i els serveis terrritorials del Departament d’Ensenyament.

Salutacions,

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: