Entrevistes de selecció Bon-Preu. FP DUAL

13 10 2015

grup mac 800Avui ha estat un dia diferent pels alumnes de Cicles Formatius de grau mitjà d’activitats comercials de productes frescos, ja que alguns dels  vostres companys han passat un procés de selecció.

Dins del conveni de col·laboració entre la Fundació Joviat i Bon-Pre/Esclat de formació DUAL, hem iniciat un procés de selecció en tota regla, amb l’objectiu d’escollir els alumnes que faran un procés d’adaptació (80h) en el mes d’abril i posteriorment un contracte de formació retribuït ( unes 950 h), dins la nova modalitat de DUAL, que hem iniciat com a novetat en aquest curs acadèmic.

Això ens ha suposat unes setmanes intenses de treball per part de la tutora del curs, Gemma Cirera, i un servidor com a responsable de les pràctiques dels alumnes. Hem preparat la selecció, fet el curriculum i cercar informació de l’empresa.

Desprès del nervis inicials i les entrevistes d’una durada aproximada de 15 minut, per part del Sr. Sergi Cabani del departament de formació del Bon-Preu; l’experiència ha estat del tot positiva. Ara toca esperar la decisió de les empresa, la setmana propera sabrem quelcom.

Aprofito per agrair al grup de productes frescos, l’interès i dedicació; són conscients de l’oportunitat que tenen de poder inserir-se professionalment en un sector que te molt de futur.

Sort a tothom,

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: