3 PREMIATS AL CONGRÉS TALENT+EMPRESA DEL BAGES

18 06 2015

Aquest de Congréstalentempresa2015V2 de Formació Professional i emprenedoria del Bages: Talent+Empresa de la ciutat de Manresa, promogut per la Cambra de Comerç, s’han presentat 21 projecte de 4 escoles i instituts de la nostra comarca.

Els premiats han estat:

  • “VI&CO” de  Sònia Vidal i Ignasi Cos de 3r cuina A i B respectivament. Tutors del projecte : Josep Farreny i Montse Clapers
  • “Secan” de Cristina Vall de 1r curs de Pastisseria. Tutor Gemma Cirera.
  • “Safrà, xefs a domicili” de l’Eva Andres Sabido, Maria Marginet Robles i Maria Munts Soldevila, tutora del projecte Marta Munné.

L’acte va ser presidit per Pere Casals, president de la Cambra de Comerç de Manresa, Manel Jovells, president de la Fundació Althaia i Josep Ramírez, director del Serveis Territorials del Dept. d’Ensenyament de la catalunya central. Amb l’assitència del Sr. Melchor Arcarons, Director General de Formació Professional.

El nostres alumnes van  defensar la seva idea o projecte davant un comitè avaluador, durant un spitch de 3 minuts. Ho van fer molt bé, amb professionalitat i rigor davant un jurat molt qualificat format per directius i empresaris de la nostra comarca.

El guanyadors van rebre un import de 200 euros, cadascú i un suport o protecció que se li donarà en cada cas, ja que l’adaptació al premi anirà determinada segons les necessitats i característiques de cada cas.

És el primer Congrés, organitzat per un institució empresarial que avalua els projectes dels alumnes, és un pas més, allò que hem estat fent fins ara. L’exigència és molt més alta i la responsabilitat és més gran, per tant  hem d’estar molt orgullosos, sobretot dels alumnes participants, els professorat i la direcció de l’Escola Joviat que donat el recolzament necessari a aquesta iniciativa tant innovadora i amb molt visió de futur.

MOLTES FELICITAT PER LA FEINA FETA!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: