2n PREMI DE CFGS DELS NOUS PROFESSIONALS DE TERRASSA

12 06 2015

Ahir es va cecotcelebrar l’acte de cloenda d’aquest premi de tant prestigi de la ciutat de Terrassa organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa,

La nostra Escola ha participat amb 2 projecte finalistes del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina.

Per sort, hem estat premiats amb el 2n premi de Cicles Formatius de grau superior, amb el projecte , “Zafrà xefs a domicili” de l’Eva Andres Sabido, Maria Marginet Robles i Maria Munts Soldevila.

Aquesta edició han participat uns 61 projectes en total de la província de Barcelona, menys la ciutat que ja te el seu premi d’àmbit local.

Aquest any, l’acte s’ha celebrat en la seu del Museu de la Ciència de Catalunya, en la presència de tots els finalistes i representant de les escoles participants i autoritats.

Estem molt contents ja que és un premi que ens fa molta il.lusió rebre’l ja que participen des de la 1a. edició, això ja fa 10 anys.

I per suposat, molt feliços pels vertaders protagonistes, que són les “Maries i l’Eva”. Un projecte excel.lent, tutelat per la Marta Munné. Cal destacar que en altres edicions hem estat guanyadors amb altres projecte d’alumnes que ha tutelat la Marta, tot un mèrit que cal reconèixer.

Us passo un resum.

CECOT2015

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: