FINALISTES EN EL 1R CONGRÉS D’EMPRENEDORS DEL BAGES A MANRESA

8 06 2015

Aquest de Congrés de Formació Professional i emprenedoria del Bages: Talent+Empresa de la ciutat de Manresa, promogut per la Cambra de Comerç, s’han presentat 23 projecte de 4 escoles i instituts de la nostra comarca.

Un cop dut a terme la primera fase, que consistia en per un presentació davant un jurat d’empresaris i directius, avui ens han informat que tenim 3 projectes finalistes, dels 9 que vàrem presentar enguany.

Són:

  • “VI&CO” de  Sònia Vidal i Ignasi Cos de 3r cuina A i B respectivament. Tutors del projecte : Josep Farreny i Montse Clapers
  • “Secan” de Cristina Vall de 1r curs de Pastisseria. Tutor Gemma Cirera.
  • “Safrà, xefs a domicili” de l’Eva Andres Sabido, Maria Marginet Robles i Maria Munts Soldevila, tutora del projecte Marta Munné.

El proper 17 de juny hauran  defensar la seva idea o projecte davant un comitè avaluador, durant un spitch de 3 minuts

Congrés Formació Professional i emprenedoria del Bages. Talent+Empresa tindrà diferents modalitats de premis segons les necessitats. Hi hauran 6 treballs guanyadors: 3 CFGM i 3 CFGS. Els membres del comitè avaluador determinaran el tipus de suport o protecció que se li donarà en cada cas, ja que l’adaptació al premi anirà determinada segons les necessitats i característiques de cada cas.

Estem molt contents, ja que es tracta de la primera edició d’aquest concurs i hem aconseguit tenir tres finalistes, això diu molt de la tasca que estem duent a terme, des de la nostra escola, per dinamitzar l’emprenedoria i millorar l’ocupabilitat dels nostres alumnes.

Es el primer Congrés, organitzat per un institució empresarial que avalua els projectes dels alumnes, és un pas més, allò que hem estat fent fins ara. L’exigència és molt més alta i la responsabilitat és més gran, per tant per tant hem d’estar molt orgullosos, sobretot els alumnes participants, els professorat i la direcció de l’Escola Joviat que donat el recolzament necessari a aquesta iniciativa tant innovadora i amb molt visió de futur.

Molta sort als FINALISTES!


Accions

Information

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.