1a FASE DEL CONGRÉS TALENT-EMPRESA DE LA COMARCA DEL BAGES

3 06 2015

talentempresa2015Avui ha tingut lloc la primera fase d’aquest 1r. Congrés de joves emprenedors de Formació Professional de la nostra comarca.

Al final, la nostra escola ha participat amb 6 projectes, escollits pel comitè organitzador, ha estat una nova experiència per nosaltres ja que es tractava de defensar la idea de negoci i la seva viabilitat davant un jurat d’empresaris de diversos sectors.

Fa goig, poder presenciar les presentacions, defensa i contestes dels alumnes a les preguntes i matizacions dels membres del jurat; tot en clau empresarial i en un context professional d’alta nivell. Cal indicar que havien representants d’empreses de referència com : La Caixa, Althaia, Unió i Consorci de Formació, Morning Labs, Taelus , Bastos Medical, Ausa i Lemmer’s.

Hem participat les escoles: IES Lacetànica, Escola Montserrat, IES Guillem Catà i l’Escola Joviat.

És el primer cop, que joves estudiants de formació professional han de defensar i captar l’interès d’empresaris per poder tenir la oportunitat de demostrar la seva vàlua o invertir en el seu projecte. Molt d’aquests poden ser patentables o plantejar la seva viabilitat econòmica en un futur.

Pels centres educatiu suposa donar un pas més endavant en el foment de l’emprenedoria, ja que surt del àmbit purament acadèmica i docent que normalment es presenten, siguin en jornades, concursos o premis arreu de Catalunya.

Aprofito l’ocasió per agrair el suport de la Cambra de Manresa, especialment al Josep Mª Monge i la Esther Hernández; així com a Bartomeu Ayala que ha donar suport logístic amb els nois d’Althaia Activa. Han estat jornades de reunions, nervis i inquietuds, però que ha donat els seu primer fruit. Ja tenim el 1r. Congrés endegat, un petit però gran pas cap a el foment de l’esperit emprenedors del nostres joves de la mà dels empresaris de la comarca del Bages.

Salutacions,

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: