L’ESCOLA JOVIAT PREMIADA EN EL CONGRESO NACIONAL DE TÉCNICOS AUX. ENFERMERÍA.

29 05 2015

CONGRESO TECNICOS 1 2015Avui ha estat un dia molt intens pels alumnes de cicle d’Auxiliar d’Infermeria de la nostra Escola, que han assistit al Congrés: primer acreditar-se, assistir a les ponències, fer les presentacions davant un aforament de 240 participants d’arreu i assistir als tallers.

Han adquirit nous coneixements i han tingut un primer contacte en el món professional que molt aviat hauran d’incorporar-se. Tota un experiència. A més,  els alumnes que presentàvem algun projecte han passat un mica de tensió i nervis, per fer un presentació davant unes 200 persones expertes i amb experiència professional. Tot un repte!

Per altra banda, el nois d’Althaia Activa, col·laborant en el procés de acreditacions, registres, votacions a través de la web, fent el material audiovisuals, entrevistes, atenent als partíceps i gestionant alguna incidència. Tota una experiència.

Avui s’ha demostrar la preparació, habilitats i actituds dels nostres alumnat, tant els assistent al Congrés, com els nois d’Althaia Activa. Són joves preparats i amb un futur. La Formació Professional encaixa perfectament, en aquest binomi Escola-Empresa.

He pogut intercanviar unes paraules amb el Manel Guitart, president del Congrés, m’ha explicat que s’ha quedat impressionat de la defensa dels projectes dels nostres alumnes i la col·laboració en la logística d’aquest esdeveniment consolidat des de fa 20 anys, en el món professional sanitari.

Per sort, hem tingut la fortuna, de ser premiats amb el segon projecte presentat per estudiants, concretament han guanyat:

  • La musicoterapia: Mar Lasa Saumell i Núria Lara Garcia, amb una dotació econòmica de 100 euros.

Per acabar, haig d’agrair la iniciativa de poder obrir aquest esdeveniment professional a les Escoles de Formació Professional per part de Fundació Althaia, al comitè organitzador i especialment al responsable del departament de Formació, en Bartomeu Ayala, que ha organitzat i posat a punt les bases per l’èxit d’aquest acte, a través d’Althaia Activa.

Enhorabona a tothom!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: