L’ESCOLA JOVIAT PREMIADA EN LA XI EDICIÓ IDEES JOVES

21 05 2015

IMG_20150521_104916Aquest dijous 21 de maig, l’auditori Fundació de CatalunyaCaixa ha acollit el XIè Concurs d’Idees Joves, presentat per Francesc Soria (periodista de TV3).En l’edició d’enguany d’aquesta iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Manresa, i destinada als alumnes de Batxillerat, i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior de Manresa, han participat un total de 402 alumnes, que han presentat 97 projectes.

Dels 10 premis atorgats en les diferents categories, l’Escola Joviat ha aconseguit un total de 4 premis::

-Premi Especial “Projecte més ben treballat” atorgat a Marc Vila per la seva idea ”EASYTUNA” amb un import de 150 €

-Premi “Millor idea empresarial”  al projecte “SECAN” atorgat a Cristina Vall Zamora amb un import de 500 €.

-Accèssit “Millor pla de viabilitat II”  atorgat a Ariadna Oller i Mar Vázquez pel projecte ” BACKPACK’S” amb un import de 250 €.

-Accèssit “Millor idea empresarial atorgat a Felicidad Mesa, Sergi Mas i Joan Sánchez  pel seu projecte“TAMAGOSICK” amb un import de 300 €.

El concurs té com a principals objectius: fomentar la creativitat i la generació d’idees entre els joves, potenciar les actituds positives vers la cultura emprenedora, fomentar activament els valors empresarials i eliminar la por a assumir riscos. L’entrega de premis de la 11a edició del Concurs d’Idees Joves, ha comptat la presència de Silvia Gratacós, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme,  Àngels Noguera, president de l’AIJEC,  (Associació Internacional de Joves Empresaris de Catalunya) i a la Federació de Cooperatives de Treball Associat a Catalunya.

Estem molt contents, és una reconeixement a l’esforç del nostre alumnat i la dedicació del personal docent de l’àrea administrativa. Molt bona feina: Montse, Gemma, Josep i Marta!

Anuncis

Accions

Informació

One response

26 05 2015

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: