L’ESCOLA JOVIAT PREMIADA EN LA 3a MOSTRA D’EMPRENEDORIA DE CAT

25 02 2015

3a MostraAhir va tenir lloc 3a. edició del Premi al Millor Projecte d’Emprenedoria de l’alumnat de FP, van escollir 12 projectes finalistes , nosaltres ens hi vam presentar amb 2 projectes que participaven a la Mostra.

Van passar una jornada, força interessant i emotiva, desprès dels parlaments oficials per part del Sr. Arcarons del Dept. d’Ensenyament, va realitzar una ponència la Cecilia Thim, emprenedorai i promotora del projecte MOB BCN, va reflexionar sobre els canvis de les formes del treball i les  actituds i habilitats necessaris en l’actualitat. També ens va fer reflexionar sobre el paper de l’escola i la importància de la tecnologia.

Els lliurament de premis va ser en presència de la Sra. Irene Rigau, consellera del Dept. d’Ensenyament, per part nostre estem molt contents ja els nostres alumnes van ser premiats amb:

– Premi Especial  a la millor idea de CFGM atorgat al Joan Boixader pel seu projecte“Gallines per a tothom.

– 1r premi al millor projecte d’economia social i cooperativa d’alumnes de CGFS, al Guillem Vidal i Jordi Ramírez per proejcte ”ACTIBAGES.CAT”

Hem de recordar que és la tercera edició de la Mostra i sempre hem tingut projectes guanyador, això ens fa pensar que el nostre projecte “EMPRÈN JOVIAT”, està molt consolidat. En primer lloc és un reconeixement als nostres alumne per la bona feina; però per altra banda, també és un reconeixement als professorat i la direcció de l’Escola Joviat que recolza aquesta iniciativa.

Bona Emprenedoria a tothom. 🙂

Enhorabona  al Guillem, Jordi i Joan.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: