FINALISTES A LA 3a Mostra de projectes emprenedors d’FP de Catalunya

28 01 2015

El Departament d’Educació ens ha informat que de la 3a edició del Premi al  Millor Projecte d’Emprenedoria de l’alumnat de FP, han escollit dels projectes finalistes , 12 que seran premiats, el proper 24 de febrer del 2015.

El lliurament de premis serà al Cosmo Caixa de Barcelona. La Mostra neix amb la intenció d’integrar-se a les activitats que es duen a terme a Catalunya per el foment de l’emprenedoria. Es pretén mostrar i promocionar els millors projectes emprenedors, realitzats per alumnes d’FP. Tots  els projectes seleccionats han resultat guanyadors o finalistes en diversos concursos organitzats per entitats de promoció econòmica i empresarial d’arreu del territori. S’han creat sis categories, dues per a grau mitjà i dues per a grau superior: Per alumnes de grau mitjà: – Projecte amb millor idea – Projecte més viable – Millor projecte social Per alumnes de grau superior: – Projecte amb millor idea – Projecte més viable – Millor projecte social.

L’Escola Joviat hi participa en 5 projectes finalistes:

1.- Premi Especial “Projecte més ben treballat” atorgat al Guillem Vidal i Jordi Ramírez per la seva idea ”ACTIBAGES.CAT”

2.- Premi Especial al “Projecte més innovador“ atorgat al Joan Boixader  pel seu projecte“Gallines per a tothom.
3.-Premi “Millor idea empresarial”  al projecte “CANGURCAN” atorgat a Núria Prat Corominas.

4.-Accèssit “Millor idea empresarial”  pel projecte “TAST EXPRES” atorgat al Damián Vila.

5.- 1r premi que els jurat  V Concurs Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran va decidir atorgar al projecte SWEETEN-MIX de la Maria Munts Soldevila i la Maria Marginet.

Hi participarem en les presentacions dels treballs finalistes dels alumnes que es realitzaran en una de les aules del Cosmo-Caixa, per part de:

Guillem Vidal i Jordi Ramírez, de cicles formatius de grau superior de Informàtica i Joan Boixader de cicles formatius de grau mitjà d’Emergències sanitàries.

Enhorabona a tots/es!!!
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: