Presentació del projecte ALTHAIA-ACTIVA

20 06 2014

Ahir es va celebrar les IV Jornades d’Althaia, on es va fer un jornada intensa d’un dia dels projectes, treballs i tasca realitzada pels diferents departament d’aquesta empresa tant important a la nostra ciutat.

La Joviat va tenir un paper rellevant, ja que va donar suport logístic a aquest esdeveniment, on van participar 580 persones a la Fàbrica de Sant Benet. Van donar suport, a la recepció dels assistents ajudant-los en el procés de votació dels 50 projectes que es van presentar. Heu de tenir en compte que l’aplicació informàtica va ser dissenyada i realitzada pels nostres alumnes de cicles formatius de grau mig i superior d’informàtica.

Per altra banda, El Dr. Bosch i el Sr. Bartomeu Ayala, responsables del departament de Formació i gestió de coneixement d’aquesta institució; ens varen convidar a realitzar conjuntament la presentació del projecte ALTHAIA-ACTIVA. On participen activament els alumnes d’informàtica i administratiu, durant les pràctiques en empreses.

Un servidor va tenir l’ocasió d’explicar, davant un sala molt concorreguda què suposa per l’Escola aquest projecte i al final va participar la Nadine Romero, com a representant dels alumnes del projecte, explicant les seves vivències i coneixements adquirides.

Aprofito l’ocasió, pel suport donar pel nostre director general, Josep Codina, que ens va acompanyar en aquest acte i va poder comprovar “in situ” la feina i professionalitats dels nostres alumnes de Formació Professional.

Bé, us deixo unes fotos de l’acte, que consolida la relació que tenim durant força any aquest empresa, referent en la nostra Comarca.


2014-06-19 11.55.522014-06-19 11.45.15
IMG-20140620-WA0000 IMG-20140620-WA0001

 

 

 

Saluacions,

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: