L’Escola Joviat GUANYADORA del concurs de la Seu d’Urgell

14 06 2014

Desprès d’altre dia emocionant ( hauré d’anar al metge perquè ja tinc una edat i tantes alegris juntes em sobrepassen….), uns dels nostres projecte el què nosaltres anomenem ” la de les Maries”, és a dir el SWEETEN-MIX de la Maria Munts Soldevila i la Maria Marginet, van ser un dels tres 1r premis que els jurat  V Concurs Emprenedors de l’Alt Pirineu i Aran va decidir atorgar.

Es va celebrar en la Capella de la Immaculada, la sala estava plena dels alumnes, professors i autoritats. En total van ser 41 projectes dels tots els àmbits professionals, realment hi havien de molt nivell tècnic i en general ben treballats.

Desprès dels parlaments del Sr Batalla, alcalde de la Seu d’Urgell i el Sr Arcarons, Director general de la FP del Departament d’Ensenyament, es va fer públic la decisió d’un jurat expert. Es van atorgar tres premis a la categoria de millor idea on participaven els IES i Escoles de fora de la Seu d’Urgell i 1 premi d’àmbit local. Cal indicar que és l’únic concurs obert a tot Catalunya això és molt meritori.

No cal dir, que la escola La Salle de la Seu d’Urgell, amb fons propis, ens van acollir d’allò més bé, donant-nos tot tipus de facilitats, els que ens dediquen a aquest temes saben el què costa organitzar un esdeveniment com aquest. El seu director el Sr. Lluís Bíosca amb el seu equip de FP estan fent una tasca “excel·lent” per fomentar l’emprenedoria en el nostre petit país.

Els guanyador com a premi a l’esforç van obtenir:

-Una tablet Galaxy, la última versió.

– Pagament d’una matrícula per import de 360€ per Cicles Formatius o 800€ si es vol cursar un estudi universitari, vàlids per a 2 anys.

Al final varem acabar al restaurant Can Pacho de la Seu, on treballen 2 alumnes de la primera promoció d’Hoteleria de l’Escola Joviat. Un bon acabament de 2 dies intensos d’emocions, satisfacció i de feina ben feta.

Bé penjaré una galeria a la barra lateral del bloc, ja que l’ocasió s’ho mereix.

Us deixo la foto dels alumnes i “profes” que vàrem compartir aquesta experiència, us podem assegurar que són d’aquelles ocasions que els professor és convertim en alumnes, aprenen molt al vostre costat i per altra banda, ens sentim orgullosos de la nostra tasca docent. Tenim un professió meravellosa i dies com aquests són les motius pels qual en hi dediquem en cor i ànima.

Salutacions,

premi tots</

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: