Tallers Idees Joves, edició X

5 03 2014

logoideesJovesAquests dies hem celebrat els tallers de creativitat i viabilitat per part dels experts, Xavier Soldevila i Alexandra Masó de la Dhapeh, patrocinat pel Ajuntament de Manresa dins del Concurs Idees Joves, el qual participen des de la seva primera edició.

Els seu objectiu és treballar la idea emprenedora a través de diferents punts de vista: creativitat, anàlisi d’idees i habilitats per emprendre. S’han realitzat dos taller temàtics (creativitat, viabilitat)

Han assistit cursos d’Hoteleria, Batxillerat i altres Cicles Formatius de diverses especialitats.

Posteriorment han assistit dos emprenedors de la comarca del Bages, per explicar-nos les seves vivències personals i professionals,  han estat els Srs, Ron Hely i Jordi Macià, respectivament.

Les intervencions han estat molt positives sobre tot la del Ron Hely-T, Gerente Fundador en RDRONES, ens ha sorprès molt gratament el seu tarannà tant proper i els fruits aconseguits fins ara d’una empresa fundada només fa 4 anys i amb una plantilla de 9 treballadors, i una facturació molt important i una inversió del 90% del beneficis, a més un 5% destinats a metges sense fronteres, amb consciència social i altament innovadora, tecnològicament partant. Tota una troballa, que tenim aquí mateix. Això demostra que no hi ha res impossible, si t’ho proposes. Ha estat una injecció de moral i energia positiva.

Confio que hàgiu passat una bona estona!!

Us deixo algun vídeo sobre els tallers:


 

Salutacions,


Accions

Information

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.