La Joviat guanya en la II Mostra d’emprenedoria de Catalunya

30 01 2014

El Departament d’Ensenyament ha premiat els millors treballs de la segona Mostra de Formació Professional de projectes d’emprenedoria a Catalunya.En aquesta segona Mostra s’han presentat 43 projectes a concurs i els dos projectes guanyadors de la Joviat han presentat els següents treballs:

Belteasy, un cinturó-faixa per al canvi d’absorbents. A càrrec dels alumnes Miquel Àngel Esteban Ruiz, Jordi Carità i Arnau Fabregat, i que cursen el cicle formatiu de grau mitjà d’Emergències sanitàries. Han estat premiats a la millor idea empresarial i al projecte més viable.

La Maneta, un petit contenidor per la brossa que s’acumula al cotxe. A càrrec de l’Ariadna Soler Ciuró. Ha estat premiada amb el 3r premi a la millor ideaVaren realitzar les seves presentacions dels seus invent a la Sala Gemma del CosmoCaixa de Barcelona davant representants d’institucions educatives, centres i alumne d’arreu.

Aquí teniu un talls de les presentacions:

 

La jornada va durar tota la tarda, en una primera part es varen realitzar un diàleg entre emprenedors a càrrec del Marc Bonavia, fundador de Sitmobile i Pau García-Milà, fundador d’Eyedos, són dos empresaris catalans d’èxit i molt joves que van donar consells sobre emprendre i pensar d’una forma creativa i diferents per diferenciar-se.

Posteriorment es va dura terme un Taller d’emprenedoria, molt dinàmic i original per part de Paul Kidd, director pedagògic de la Fundació Escola Emprenedors.

Va estar un jornada inolviable, evidentment anar amb 4 finalisets a la Mostra és un orgull i un premi per ell mateix però aconseguir obtenir que dos projectes de la nostra Escola, obtinguin en total 3 premis d’emprenedoria no ens ho esperàvem de cap de les maneres. Això és mèrit dels alumnes i tutors dels projectes; i també de l’aposta per part de la nostra Escola per l’empredoria.

Bé, va ser un dia molt feliç i ens ho vàrem passar molt bé. Felicitat a tots

Us passo algunes fotos de la jornada:

20140130_154400 20140130_163004 20140130_190221 20140130_190436 20140130_191437

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: