Joviat en les Jornades d’Innovació del Dept d’Ensenyament

27 11 2013
El proper dijous 28 de novembre dins de les Jornades: Experiències d’èxit per als nous reptes a l’FP. Innovació, empresa i pràctiques de referència a la formació professional que organitza el Departament d’Ensenyament, el Consorci d’Educació de Barcelona i la Fundació BCN Formació Professional, es farà difusió d’experiències en centres de Formació Professional arreu de Catalunya, aquestes jornades tenen un caràcter acadèmic i es trobaran institucions, representants de centres educatius i docents d’aquest ensenyament.

L’acte serà presidit per la Honorable Sra. Irene Rigau, Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Sr. Melcior Arcarons, Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.

Estarà dividir en 2 blocs; el primer, fa referència a la formació professional DUAL i el segon a la innovació i a l’emprenedoria.

En aquest últim bloc, es realitzaran unes ponències moderades per la Sra. La Montse Blanes, directora de projectes de la Fundació BCN Formació Professional, on participarà el nostre professor d’ESPO, Josep Farreny com a responsable d’Escola-Empresa i de l’àrea administrativa de l’Escola, on explicarà el model d’organització de Joviat per fomentar l’emprenedoria, amb el projecte: “EMPRÊN JOVIAT”.

Les jornades tindran lloc els propers dies 28 i 29 de novembre a l’auditori COSMOCAIXA de Barcelona.

Les jornades són una gran oportunitat per difondre el nostre projecte a la comunitat educativa de FP del nostre país.

Molta sort Josep!!!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: