Mètode CANVAS amb els alumnes de CFGS de Cuina

7 10 2013

El propassat, dimecres 2 d’octubre, amb els alumnes del cicle formatiu de grau superior de Direcció de Cuina, vàrem fer un sessió d’un  nou mètode de generació de negocis anomenat “CANVAS”. Es tractava de trobar un model de negoci original i viable  d’un restaurant.

Per la qual cosa, vàrem reflexionar sobre 9 segments de proposa aquest metodologia i al final, entre tots, ja que la participació i entuasme amb aquesta dinàmica va ser molt bona, tothom va aportar idees i vàrem consensuar un model de restaurant que pot funcionar.

Aquest metodologia serveix per tenir una visió clara del model de negoci que posteriorment es materialitzarà amb un pla d’empresa que els alumnes de 2n curs hauran de realitzar.

La sessió va ser dirigida pels professors, Maribel Herranz i un servidor. Va ser un dinàmica molt entretinguda, intensa, divertida i sobretot crec que vàrem aprendre molt tots.

Gràcies per la vostra participació i estusiarme.

Us passo algunes fotos de la sessió:

2013-10-02 12.07.492013-10-02 13.28.01 (1)2013-10-02 13.28.15

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s




%d bloggers like this: