Artícle sobre la necessitat d’emprendre.

25 05 2013

El passat dijous en l’acte de Cloenda del concurs d’Idees Joves, el presentador, Francesc Sòria, períodista de TV3, va fer referència a un  article publicat pel Risto Megide, malgrat ser una personatge mediàtic, hem de saber que un persona molt formada, concretametn és Publicista i autor. Licenciat en Administració i Direcció d’Empreses i MBA per ESADE; i a més empresari d’una productora.

Cal destacar que últimament ha tingut iniciatives molt interessant per recoltzar a joves en el seu procés de cerca de feina, aquest nois han utilizat el seu I+D que tenim tots ( cervell) i s’han difererenciat de la resta de candidats alhora de buscar feina; concretament en David Belzunce, de 23 ays, veí de L’Hospitalet de Llobregat. Ha estat guanyador de la subbasta en eBay de l’espai d’aquest escriptor que te en EL PERIÓDICO. El publicista destinarà los 984,97 euros recaudats  a finalitats solidàries. Aquest noi, ha aconseguit tanta notorietat que s’ha passat durant 2 setmanes essent entrevistat per diversos mitjants de comunicació, ha aconseguit un “plurireportatge” a un bon preu, per cert, aquest diners els tenia estalviats per fer un màster, “qui no arrisca no pisca”

Altra cas destacat, que ja us vaig fer esment en el bloc,  ha estat d’en Enzo Vizcaíno, un alacantí llicenciat en periodisme per la Universitat Miguel Hernández i amb un postgrau cursat a Barcelona, que es va llançar a cantar el seu currículum a una estació del Metro de la Ciutat Comtal, amb l’únic acompanyament del seu ukelele, i davant la sorpresa i incredulitat dels viatgers. A més, se’l va ocòrrer penjar-lo a la xaxa i va tenir unes 87.000 visites a Youtube. Doncs, en Risto va fer un comentari a la xarxa i en 3 setmanes no ha parat de fer entrevistes i al final ha aconseguir feina a la ciutat de Madrid, de fet ha fet altre vídeo al metro d’aquesta ciutat per donar-li l’oportunitat de treballar a un programa de televisió (la Sexta).

Us deixo el vídeo, per al·lucionar!!!!

Us deixo aquí l’article del Risto Megide que va publicar el passat 18 de maig al PERIÓDICO, que parla de la necessitat de buscar-se la vida en això de trobar feina. Aquest tipus cada vegada en cau millor!!!!!

Clicar imatge

Us animeu!!!!

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: