Oferta de l’Escola d’Estiu per a alumnes d’FP

21 05 2013

Us faig arribar la programació de l’Escola d’Estiu d’enguany de la FUB adreçat als alumnes de Formació Professional de cicles formatius de grau mitjà o superior o a tècnics titulats en FP.

El seu objectiu és millorar la preparació professional i la inserció laboral d’aquest col·lectiu a través d’una formació teoricopràctica impartida en unes instal·lacions universitàries, amb equips de simulació i un professorat altament qualificat i connectat amb el món professional.

Aquest edició és una mica especial per a mi, ja que hi participo activament, sóc el professor del taller: Eines 2.0 per la recerca de feina.

El seu objectiu és posar a disposició dels partíceps un ventall ampli de recursos que podem trobar a la xarxa, per aconseguir la finalitat de diferenciar-nos dels altres candidats en aquesta carrera de fons que és la feina de cercar feina.

Bé, ja sé que els temps no estant per molts ” dispendis” però crec que s’hi val la pena.

Són recursos i eines que estan donant resultats i que ens ajuden a fer les coses d’una manera diferent per inserir-nos en el món del treball. A més, treballarem una tècnica novedosa per crear el “nostre propi pla de negoci“. Si ens coneixexem millor com  a treballador podem decidir les nostres estratègies per cercar la feina que volem.

 

Us faig arribar Cursos_estiu_FPC_digital

 

Us animeu!!!!!

 

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: