Taller de manteniment informàtic Jovitec (projecte de simulació)

18 03 2013

JovitecEl passat 6 de març, es va endegar el projecte, JOVITEC, és tracta d’un servei de manteniment informàtica que el seu objectiu és ajudar en el mateniment, reparació, instal·lació i configuració dels sistema operatiu, programari, wifi, seguretat informàtica del vostres ordinadors personals.

Els alumnes d’Informàtica (2n curs) i els alumnes de Gestió Administrativa (2n curs), són els responsables de donar aquest servei als alumnes matriculats, personal del centre i departament/àrea informàtica de l’Escola.

Es tracta d’un espai de simulació per la qual cosa, és totalment gratuït ( llevat de les peces de recanvi). L’objectiu fonamental es posar en pràctica els coneixements tècnics, competències professional i actituds bàsiques per poder donar un bon servei en una “situació real”.

Els taller de manteniment, està ubicat en l’aula d’informàtica (Ai03) de J1, en horari escolar, dins de les classes de simulació Empresa-Aula i pràctiques d’informàtiques.

– Dimecres de les 11:30h a les 13:30h

– Divendres de les 9:00 a les 11:00h

En  aquestes primeres setmanes el balanç ha estat força positiu, hem tingut una dotzena de comandes, s’han gestionat amb molt diligència i rapidesa. S’ha realitzat tasques de reparació, seguretat informàtica, configuracions, pàgines web i assessorament de compra d’ordinadors

Dels nostres clients, un 60% són alumnes i la resta personal docent.
Els alumnes, a més d’aplicar el seus coneixements tècnics específics d’àmbit informàtic i administratiu estan practicant altres habilitat ja que s’encarregen de les tasques de recepció, atenció al client, es responsabilitzen del lliurament del material a reparar i donen les explicacions pertinents de les tasques realitzades. Estem donant un servei “a domilici”, és a dir, portem els ordinadors al client directament, si estan localitzables a l’Escola. Les noies de 2n d’Administratiu, fan la recepció del correu, comunicació amb els clients, porten l’agenda, tanquen les ordres de treball, fan la facturació i arxiu de la documentació amb molta diligència i implicació.
En resum, estem molt satisfets de com està anat aquesta nova experìencia, i aprofito l’avinentesa que demanar-vos que confieu en el nostres serveis, per la qual cosa, us heu de posar en contacte a través d’aquesta adreça de correu:
jovitec@joviat.cat
Salutacions a tothom,
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: