PRESENTACIÓ D’IDEES INNOVADORES AL MIBA

9 09 2012

EL dijous dia 28 de Juny les idees seleccionades de totes les realitzades durant el curs escolar als ensenyaments de formació professional i batxillerat de l’Escola Joviat, han estat presentades davant dels responsables del MIBA (Museu invents de Barcelona).

El dia va començat ben d’hora quan a les 8:50 del matí, els professors en Josep Purtí i la Montserrat Clapers juntament amb una representació dels alumnes seleccionats van agafar el tren per anar a Barcelona. Un cop a Barcelona ens van dirigir al museu MIBA on ens esperavem el Jose i la Sandra per explicar-nos com fucionaria tota l’experiència.

Les idees han estat exposades en el Museu per que tothom que el visiti les pugui veure i a més, les pugui votar. Els visitants també podran proposar variacions i canvis per millorar-les.Les idees han estat esposades des de mitjans d’agost fina a setembre en la sala anomenada Societat il·limitada. Un cop tancada la votació s’escollirà la idea guanyadora que s’exposarà definitivament en el Museu.

Totes les idees van estar explicades insitu als representans del museu i vam gaudir dels comentaris i propostes del Sr Pep Torres fundador i director del Museu, que va deixar els seus assumptes diaris per atendre’ns. El mateix Sr Torres ens va explicar la notorietat que poden tenir les ideees exposades i la possibilitat de tenir que explicar-les davant de la premsa, per això ens ha proposat fer un coaching per poder donar les eines als laumnes per defensar les seves idees davant dels mass media.

L’experiència va estar molt positiva i volem agrair l’interès i la predisposició del MIBA i els seus representants en front de la creativitat que impulsem diàriament a les nostres aules.

(Font: Quin KKU)

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: