Finalistes als premis Nous Professionals ’12 (CECOT)

12 06 2012

Els premis de la Nit dels Nous Professionals, promoguts per la Comissió per a L’FP de la patronal catalana Cecot, juntament amb el Consell de L’FP de Terrassa i Foment de Terrassa, SA amb el suport del Departament d’ Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, tenen per objectiu motivar i distingir, d’una manera pública i notòria, els projectes de l’alumnat dels Cicles Formatius de qualsevol família professional i Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI).
L’ Aleksandra Mesherghi, alumna del Cicle Formatiu de Grau Superior d’ Administració i Finances, amb el seu projecte “La papallona”, ha estat escollida finalista al premis Projectes de Cicles Formatius de Grau Superior, amb una dotació econòmica pel 1r premi de 800 € i pel 2n premi: 600 €. No obstant, hi ha altres aspectes important com:

1.-El Leitat, Centre Tecnològic Internacional amb seu a Terrassa, es compromet a estudiar la viabilitat econòmica i/o tècnica dels projectes de grau superior finalistes.

2. La Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa s’ofereix per organitzar estades internacionals en empreses europees per a dos estudiants d’FP de grau superior dels projectes finalistes.

3.-Buscarà empreses europees on es pugui desenvolupar un període de pràctiques i realitzarà la recerca de finançament per l’estada, tramitant les oportunes sol·licituds a les diferents línies de beques i ajuts existents.

No cal dir, que només el fet de ser finalista a aquest premi ja és un reconeixement molt important. Confiem que tot vagi molt bé, felicitat per l’Alex i per tots els alumnes de l’Escola que també han presentat els seus projectes.

L’acte de lliurament dels premis La Nit dels Nous Professionals es celebrarà el dijous 14 de juny de 2012 a les 19h a la seu de la Patronal Cecot (C/ Sant Pau, 6 de Terrassa) i hi estan convidats a assistir-hi l’alumnat que participi al concurs, els tutors dels seus projectes i diverses personalitats del món educatiu i empresarial.

Font: CECOT
Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: